Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På en röd sekund genomgår min förtjusande katt en metamorfos, enligt sina naturlagar........


Mitt älskade rovdjur

Åh nej
inte
nu igen

Vad har
du i
din käft

En liten
blåmesunge
som du
lägger på
mattan och
sedan
tuggar i
dig för
att strax
efteråt
slicka dig

........ som om
ingenting
har hänt

Idag blir
du utan
puss av mig




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2007-07-14 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP