Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag mår illa..


alltfler

vandrar
oberörda

vänner
vänder





Övriga genrer av Havsjungfrun
Läst 573 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-07-14 13:38



Bookmark and Share


    Casca
usch ja...
2007-08-07

    ej medlem längre
Snygg uppbyggnad och ordföljd!
2007-07-22

  Bodil Sandberg VIP
Sparar jag som bokmärke - och applåderar...för den säger så j-a mycket om hur det faktiskt är!!!!
2007-07-18

  nattig
Den som bara kan skratta med och inte torka sin väns tår som rinner, är inga äkta vänner och då kan dom lika gärna vända.
2007-07-15

  devilsangel
Håller med Riel i hennes kommentar...Vänner går inte när det kniper, nej...
2007-07-14

  Nikolai Jungsin VIP
passivitetens bedrägliga dimmor..
2007-07-14

    ej medlem längre
vänner som vänder är inga vänner
2007-07-14

  glittertindra
dagens verklighet... sorgligt men sant...
2007-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Havsjungfrun
Havsjungfrun