Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

finns det någon utväg?





Känner mig så hjälplös och död..

Och smärtan inombords kväver alla skratt..

Finns det någon utväg?




Fri vers av heavymetalunge
Läst 499 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-14 14:21



Bookmark and Share


  Johan Nilsson
Bibeln säger att Jesus är vägen,(sanningen och livet)
give it a try!
2007-08-10

  Ezo
enligt fysiska lagar så har väl alla ingångar också en utväg....du måste hitta din egen utväg, och du kan bara gå dit ensam...kram,
ezo
2007-07-25

  Taggen
tat lungt okej?
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

heavymetalunge
heavymetalunge