Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väntar

alla frostblommor som
ritades på mitt fönster i januari
sitter kvar
som för att påminna mig
om att det borde hända något snart
eller inte
och dom säger att
det är sommar nu
men det enda som värmer
är att veta
vad som döljer sig bakom molnen
och jag har nästan glömt

kanske blir det så
när någon trasslat in
sin hand i en annans
och liksom
släppt för fort






Fri vers av thyme
Läst 1018 gånger och applåderad av 12 personer
Utvald text
Publicerad 2007-07-17 16:13



Bookmark and Share


  enangelsvingar
jättefin, värkligen perfekt.
2007-11-27

  Elvira.L
jättefin, verkligen. Du skriver bra =)
2007-09-29

  Jolly Roger
kanske blir det så
när någon trasslat in
sin hand i en annans
och liksom
släppt för fort


Gillr detta extremt mycket men hela dikten är jätte mongo bra ! ^*
2007-09-11

    crapcat
alltså...
JAG ÄLSKAR DENNA!!!!!!!
om jag hade blivit tvungen att välja en dikt som den allra allra bästa hade det nog blivit den här. på delad plats med Tokyo, darling.
Men i alla fall, grattis så jättemycket till stjärnan, du är, om någon, väl värd den!

och så rubriken. jag tyckte bättre om den än dina tre prickar men jag gillade den inte riktigt. nu gör jag det. mycket.

i alla fall. kärlek
2007-09-05

  Freya
alltså.
jag älskar den här
samtidigt som jag irriterar mig på nåt jättekonstigt sätt. men alltså, det är nog bara för att jag är trög och så nu.
jag älskar den nog annars.
som jag nästan gör nu
2007-09-04

    crapcat
åh åh åh

andas
andas
andas

det här är ren och skär poesi och jag vet inte vad jag ska säga mer för jag älskar detta. hade jag inte vetat vem som skrivit det skulle jag gissa på livet och det är nog den bästa kommentaren du kan få av mig.

det enda jag saknar är rubriken.

kärlek
2007-07-27

    Noyle
Skitbra, som vanligt.
2007-07-22

    kawaiicookieuwu
.....mm
2007-07-21

  Sofie Viktoria
Vad mycket känsla det finns här! Gillar särskilt:

\"kanske blir det så
när någon trasslat in
sin hand i en annans
och liksom
släppt för fort\"

De raderna säger så otroligt mycket!
2007-07-17
  > Nästa text
< Föregående

thyme
thyme