Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon i onyx...



en evighet senare

andetag efter andetag

år ersatte sekunder

hjärtslag följde hjärtslag

drömmarna vittrade bort

minnessmulor sopas undan

leendet försvann

håret och klädseln följde efter

sedan öronen och händerna...

men ögonen är kvar

stirrande ensamma ögon

ätande, förföljande ögon

anklagande, bultande blick

återuppväcker

förblindar, fördubblar

förföljer och förvildar

de ser mig

var jag än är...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 155 gånger
Publicerad 2007-07-15 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen