Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Betraktade en fjäril på min lavendel. Solen lyste på dem. Kombinationen var oslagbart vacker. Jag fastnade i tankar kring skapelsen.....


Du fjäril vingad


Du fjäril
du vingade

ett under

som livet

Du fjäril
du vingade

obekymrad

om din

skönhet

har du slagit dig ner

på en blåklintsblå
lavendel

Du fjäril
du vingade

och ovetande

om den perfekta

kompositionen




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 5 personer
Utvald text
Publicerad 2007-07-15 12:17



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Vackert!
2007-07-16

  Ola Rydberg
Väldigt vackert
och filosofiskt
2007-07-15

    JJ VIP
Smakfullt vacker! Mvh. JJ.
2007-07-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP