Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...stannar upp, reflekterar, känner efter - var är jag nu?


Leva i sin tid

Så många
liv

jag har
nu

kan jag
vara

alla på en
gång

men jag ÄR
inte alla mina
liv
samtidigt
ju

hmmm
en knepig
tid

och livet
verkar
nu mest

bestå av

m i n n e n




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 183 gånger
Publicerad 2007-07-15 13:03



Bookmark and Share


  Rachel Roth
ja, märklig tid man kommer till
med så många liv på en gång
men ändå inte

fint skrivet
2007-07-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP