Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svensk sommar, det är något särskilt med det.......


Impuls

Sitter i solstolen
och gör det svenskaste
jag vet

- lyssnar på sommar

och där jag sitter
med min kaffekopp
hör jag vinden i
träden
ser jag rosorna brinna
utanför uterummet
där värmen bor
även i snålblåst

- sommar det svenskaste av allt

det finns
ännu några
sommardagar
ännu några
sommarprogram

jag
inser att
tiden flyktar
men också
vikten av
att vara kvar
i ögonblicket
låta njutningsstunden
bli lång
även om tiden
går.....








Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-15 13:20



Bookmark and Share


    Sara Anteskog
Precis så fördriver också jag min sommar. Lyssnar på människors livshistorier och insåireras, berörs och lever här och nu. Det är väl det som kallas mindfullness. Sommar, kaffekoppen, vinden och en text av nuet.
2007-07-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP