Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här finns allt - utom någon att dela det med.


Jag har ju allt

NU dyker måsen, ser du
Åh SER du sparvhöken över trädtoppen
Men det här måste väl vara rödstjärtssång
Har du SETT mossrosens enorma tillväxt
Trodde du att släntrosen vi köpte i Askersund skulle växa SÅ HÄR
Vet du jag tror vi tar kaffekorgen ner till havet även om det blåser
Vi kan ju SE Pater Nosterfyren nu när det är klart och så fikar vi på berget
Men HAR du sett hur gräset växer - din tur att klippa
Tornsvalorna flyger lågt idag
Vi KAN väl boka oss på en viskväll och sedan en kyrkokonsert senare i veckan
Vi kan väl göra som vi BRUKAR varje sommar
Hör du - men hallå har du somnat i solen
Min älskling då sätter jag på lite kaffe med nybakta kokostoppar

- nej det är inte gott med kokostoppar i ensamhet
de får ligga kvar i frysen

tills någon
vill besöka mig




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-15 13:52



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Sån härlig njutbar läsning
Fast sorgsen på slutet...

Man får härliga bilder i huvet av din text.
Njuter av sommaren och din beskrivning!
2007-07-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP