Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Världen ter sig hård och kall ibland.....


Människornas värld

Världen är
inte alls
fylld
av
omtänksamhet
värme
generositet
överseende
hänsyn
tolerans
insikt
medvetenhet
storsinthet

Världen är
ju full
av
människor




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 184 gånger
Publicerad 2007-07-16 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP