Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hundpromenader ger upphov till små tankar.....


Prepositionshunger

Till dig

För din skull

Med dig



Åt din hunger

För din törst

I din famn


........var det meningsfullt att vara till









Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 199 gånger
Publicerad 2007-07-16 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP