Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den nya vägen

Regnet kom,
avbröt sommarstressen,
tillät stilla stående

Rörelsen övergick
i rörelseenergi,
momentant

Floden stannade
för ett ögonblick,
hela fåran blottades

Den korta sekunden
visade på en ny väg,
ej tidigare tänkt

Otänkta vägen;
enkel och genial,
rörde vid nya dimensioner




Fri vers av peoesson
Läst 542 gånger
Publicerad 2007-07-15 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peoesson
peoesson