Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det bästa stället på jorden

 

På den där vandringsleden

skulle jag vilja åka kana

Den som går mellan din höft

i en kurva ner

till skogen

att lägga min hand på din linje är allt jag vill

Trassla in mig i snåren

och kravla mig nedåt

tills jag möter min

man

 

sen kan jag gunga gungbräda hela dagen

 




Fri vers av stronza
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-15 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar