Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väderleksrapporten kan betyda mycket!


SMHI

Kära SMHI
jag minns dig
så långt tillbaks
till alltings början
och
har
i ärlighetens namn
inte ägnat dig
så många tankar
förrän nu

När trygghetsmurar
rämnar
överallt
finns du kvar

När hemvändandet
är ett faktum
är det
dig jag hör

Kära trygga svenska
SMHI
du förutsägbara vän

Må du outtröttligt
finnas kvar
i all min
evighet.....




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 179 gånger
Publicerad 2007-07-15 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP