Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man har facit i hand ser man ibland tillbaks och tänker att det här skulle jag aldrig gjort om jag vetat det jag vet.


Med facit

Sittande
med facit
i handen

Jaha
det var så
det skulle gå

Jaha
då har man
avverkat....

Jaha
en knapp
tredjedel kvar
om man har tur - eller otur

Jaha
nu kommer
snart sluträkningen

Jaha
vad är det
jag ångrar eller inte

Sittande
med facit
i handen
ångrar jag inte
en dag tillsammans med dig

Om jag visste att vi måste igenom samma helvete igen
skulle jag girigt tacka ja om tillfället bjöds skulle jag ge vad som helst
för att få möta din blick höra din röst lyssna lyssna lyssna på dig
och säga dig att inte en stund
var förgäves




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-15 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP