Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en dålig dag

 

Fångad i sig själv

dagar då allt går i träda

 

Man slåss mot de inre  rödögda

jävlarna

som försöker infiltrera 

och irritera

 

Tyvärr lyckas dem ibland

 

Men ilskan väcks

Aldrig i skogen att de ska få övertaget

Inte igen

Aldrig mer

 

Så dansa ni 

Demonskrällen

Dansa, ut ur mitt liv

Min själ tillhör mig och ingen annan

och här har ni inget att hämta

 

Så dansa på

åt helvete långt härifrån! 




Fri vers av nettizen
Läst 317 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-15 23:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Inga demoner i din lycka!! Kvasta rent!
Bra vännen!
2007-07-15

  Tini Tut
Du är trygg och behöver inte oroa dig..Bra
2007-07-15

  glittertindra
visa dom kvasten som sopar... då flyr dom nog... ;)
2007-07-15

  tingeling
\"Min själ tillhör mig och ingen annan

och här har ni inget att hämta\"

Bestämt och framåt. . det gillar jag.
Suveränt !
2007-07-15

  Nikolai Jungsin VIP
Respass och enkel resa
Klart de förlorar.
2007-07-15
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen