Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En snopp i galopp

Din snippa
vill jag inte slippa
Inte heller din ljuva röst
eller dina smultronbröst
Din kropp
är en hemvist för min snopp
Den får mig i galopp!




Fri vers av Mathias
Läst 492 gånger
Publicerad 2005-03-28 19:28



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
hehe...fräckt! Hälsa hem förresten till norrköööping.där e jag född !!
2005-04-18

  Markattan
Gott skönskrivet! Smultronbröst var ett härligt ord ;o)
2005-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Mathias