Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barcelona

Las noches de julio son como para extrañarte




Övriga genrer av Hilda Sofia
Läst 506 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-16 05:12



Bookmark and Share


  Dilsewat
Ese marcas las noches de julio tan especiales
2007-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Hilda Sofia
Hilda Sofia