Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det lilla kan betyda så mycket för själen.....sträck ut handen


Själmående

Försoning
ett stort ord
Vänd förstoringsglaset

Tänk barndom
oförrätter
ingen vill tala om

Växande ilska
får aldrig
luftas

och följer med
hela vuxenlivet
och fick aldrig chansen

till den metamorfos
som gör oss till
medmänniskor

blir farliga för
omgivningen
arvssynd

när orden inte får
nå den de berör
tar de sig andra vägar......

Egentligen är det så enkelt som att
l y s s n a
och strunta i försvarstalet




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 184 gånger
Publicerad 2007-07-16 08:12



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag är benägen att hålla med om att det är mer meningsfullt med känslomässig och verbal kontakt med de som ännu lever, än att älta och tjata om det som varit, särskilt om det gör oss till fiender när vi kunde ha varit förlåtande vänner...
2007-07-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP