Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
två bilder blir en


På väg

Du min vän
fick mig att lyfta
du såg mig
sträckte ut din hand

jag vågade
och flög




Fri vers av mia.här å nu
Läst 522 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-07-16 08:14



Bookmark and Share


    Bögen
Kärnfull liten text!
2007-07-18

    eva m h
mmm....härligt
2007-07-16

  Lilla My* VIP
Vänner är gott att ha...så vackert om att våga tillsammans**
2007-07-16

  FÖRBJUDENKÄRLEK
väldigt fin
2007-07-16

  devilsangel
Vackert...både orden du skriver och upplevelsen...Inget slår det!
2007-07-16

  ospray
Skön beskrivning av det där
steget som vi inte alltid vågar ta

applåd !!!
2007-07-16
  > Nästa text
< Föregående

mia.här å nu
mia.här å nu