Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blöta ögons seende...


sov mig sanslös... muttrande... sanslös...
sanslös sanning av lättsam sanningslögn betrodd
betrodd? livsförkalkad... väck upp döda ögon...
döda ögon, döda av vilsna bultande hjärtan
hjärtan, svidande... skavande som sorg...
sorg, en smärtande kyss av egglös, slö kniv
kniv? taggtråd i gråtande grå händer...
händer och spelande, nagelbitna fingrar...
fingrar... instrument av hat och våld?
våld... det val du gör mig så ont och så lätt
lätt? läs mina nya rynkors ansikte
ansikte?! förgås i mina ögons gråhet...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-16 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen