Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sjön som hon kom till.


Dödes Sjö

\"I Dödens Sjö,
Kom En Flicka För Att Dö\"

Näckrosorna vita som Änglarnas vingar,
Grenarna i björken svingar.
När flickan hoppade ner,
En Ängel hon såg, sedan kom bara fler.
Näckrosorna vissnar i Dödens sjö
Den lilla flickan hade planerat att dö.
Naken låg hon där,
Hon log, Jag svär.
Log av att få Vila I Frid,
Hon är där det inte finns någon Tid.
Fiskarna Gråter I Dödens Sjö
Dom såg den lilla flickan dö.
Flickan som alltid satt ensam,
Hon var alltid snäll som ett lamm.
Flickan hade det jobbigt där hemma,
Hon blev alltid köpt för en femma.
Av snubbar minst 3 om dan,
Hon var utsliten,Inte van.
Vassen Ruttnar I Dödens Sjö.
Dit flickan kom för att dö.
En gång en Vacker och Livlig sjö,
Där flickan alltid fiskade med ett spö.

Näckrosorna Dör,Fiskarna Gråter Och Vassen Ruttnar Efter den dagen,
Nu Vilar Flickan i Frid,hon som alltid hade ont i magen.




Fri vers av Maalin
Läst 292 gånger
Publicerad 2007-07-16 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maalin
Maalin