Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

o fattbar

vi sitter där i kvällen
brasan värmer
i sommarskymmningen
vi längtar efter solens värme
himlens molntussar skiftar
i färg
vi skrattar och upptäcker
moln som påminner om
valar
som blir till båtar som
försvinner i skyn

som i ett trollslag
stiger hon fram
ljusets drottning
med sina strålar
målar hon mellan lövens
bladverk
en gnistrande
solskatt
för ett ögonblick påminner hon om sin kraft
vi drar efter andan

gudomligt
vacker
är vår natur




Fri vers av mia.här å nu
Läst 469 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-16 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mia.här å nu
mia.här å nu