Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla Hjälp Mig...

Vet du vad som sårar mig, Att du finns.. jag vet att mina ord sårar.. och att det får ditt hjärta att skrika men vet du vad jag bryr mig inte för att mitt hjärta är kalt.. jag är bara mig.. mitt hjärta har blödit nog.. men det känner inga känslor för dig längre det kommer det aldrig att göra.. Aldrig kommer du att få höra dom orden jag älskar dig aldrig.. jag vet att du älskar mig.. jag njuter av att se dig ledsen för att jag är kall.. mina tårar kommer aldrig att rinna ner från mina bleka kalla kinder igen.. aldrig ska mitt hjärta få känna den sorg, knivar i mitt hjärta..
Ditt hjärta skriker mitt namn, jag kan inte se dig för jag är ensam nu..
jag har svikit dig jag ljög och du älskade mig men jag tog all din kärlek och sen försvann jag, varför kan du aldrig känna mig...
Mitt hjärta är kalt jag har stänkt in mig i mitt eget mörker, mörkret som omger mitt hjärta tynger det.. jag tar allt men ändå så är det inte nog jag vill ha mer..
Mer kärlek än någon nånsin kan ge mig.. I mörkret, ensam skriker mitt hjärta varför känner du mig inte skriker mitt namn det bryter mig.. och jag är ensam nu där jag står i regnet i mörkret och längtar...
Jag vill stanna i min sorg, ha någon som säger.. jag älskar dig ... men det är försent här i mörkret känner jag mig själv.. jag kan aldrig bli fri ...


Snälla hjälp mig ...




Fri vers av Kixy
Läst 398 gånger
Publicerad 2007-07-16 18:17



Bookmark and Share


  CaPsyco
Jag ska alltid finnas där för dig, altid hjälpa dig, vad som än händer, det vet du..

Fint skrivet, du skriver alltid så mörkt, men fint!
(:
2007-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Kixy
Kixy