Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kladdpapper...


som en gråsugga på ett linjerat ark
rör jag mig ständigt utanför det avgränsade utrymmet

mitt kladd lever sitt eget liv och överskrider linjen
om och om igen... dock endast kosmetiskt

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 188 gånger
Publicerad 2007-07-16 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen