Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny vecka


Måndag
Ny vecka
Semester

Måndag
Slappat
Inga måsten

Måndag
Grillat
Korv och bröd

Måndag
Kväll
Film på TV




Övriga genrer av Gunilla Karlsson
Läst 558 gånger
Publicerad 2007-07-16 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson