Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

här, ta min hand.

här,
ta min hand

följ mig till klipporna och ge mig ditt skrik
bara du kan förlösa min förtvivlan
bara du kan hitta min puls

här,
ta mina tårar

led mig till vattnet och sjung om kärleken
bara du kan få minnena att blekna
bara du kan få mina ben att orka

här,
ta min själ

vandra med mig och hör min smärta ropa
bara du kan lova mig friheten
bara du kan älska mig så som jag vill bli älskad

här,
ta mina andetag

låt dina vingar segla i vinden bredvid mina
bara du kan se igenom min blick
bara du kan trösta det skrikande barnet

här,
ta våra minnen

mitt mod ska rinna i dina ådror,
min sorg ska göra dig stark
mina händer ska hålla dig uppe
och ingenting ska få ta bort det som är du

du känns i hjärtat




Fri vers av Linda A
Läst 426 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-16 22:16



Bookmark and Share


  Mattias Josephson
så genialt vackert!
2007-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Linda A
Linda A