Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dygnets timmar är för få för oss

Igår

Det var så mycket jag ville säga till dig

Idag

Det var så mycket som jag ville fråga dig om

Imorgon

Det är så mycket som vi inte har hunnit med

Allra minst

Varandra




Fri vers av Charly
Läst 403 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-16 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly