Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motar vinden i medvind

 

 

Snitsigt snidat mönster

i min ring

 

För evigt graverad 

med det käraste av ting

 

~ditt namn~

 

Rött guld

lika delar vitt

Sänder det budskap

som kärleken spritt

 

~i med och motgångar~

 

I trygg förvissning

om din eviga kärlek

Vet att du alltid finns där

när jag är trött

du mig på dina axlar bär

 

Delar bördor och lättsamheter

Livet är fullt av härligheter

 

Du har väckt äventyrslustan

i mig

Nu vill jag ut och upptäcka världen

med dig

 

~ i medvind såklart~ 




Fri vers av nettizen
Läst 323 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-16 23:16



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Ljuvlig kärleksdikt och än en gång grattis, låt vinden lyfta er båda.
2007-07-17

  issac.a.m
Underbart...
2007-07-17

  Nyfiken drömmare
Underbar text om hur det är när man verkligen hittat rätt! När bär det av \"over there\"?
2007-07-17

  * Ammi *
en sån underbar text! så härligt att du blivit äventyrslysten och ska ut i vida världen! jag önskar dig all lycka, och du, snitsigt var rätta ordet!
2007-07-16
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen