Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Touch...

Suddenly there was a sight to feel...

long, trembling fingers on moist skin

dancing slowly, pounding a slow beat

drawing circles of fleeting touch

almost as an afterthought

to the constantly flowing beat...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 172 gånger
Publicerad 2007-07-17 02:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen