Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En klassiker fast dagsfärsk


Min födelsedag idag, japp japp!

 

 

- Mamma, kan du gissa va' det är i paketet?

- Nä... det får bli en överraskning.

- Men du gillar ju inte raskraskningar...?! (han har inte börjat skolan än)

- Nä, men sånt här gillar jag.

- VIIIILLL du inte veta????

-. Jo, det är klart, men...

- BRA! Jag kan säga vad det börjar på!

- Det behö....

- Det börjar på *öööhr* och slutar på *'änge*....

 




Övriga genrer av Agnes
Läst 1347 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-07-17 06:27



Bookmark and Share


  AllNamesRTaken
HAHAHA

*kärlek*
:-)
*skuttar runt innombords och ler*
2007-08-04

  aftermath
härligt rörande
ovillkorlig kärlek
2007-07-19

  Mangal VIP
Sött från hjärtat. Grattis!
2007-07-18

    Cajsa
Grattis på födelsedagen
2007-07-18

  Hans w-art Westlund VIP
grutulerar.. om än i efterskott. hoppas du hade en bra födelsedag. vad var det i paketet?
2007-07-18

  "Silver" VIP
Ett stort grattis, om än i efterskott!
2007-07-18

  Howlit
*ler

Och du...GRATTIS

Hurra hurra hurra hurraaaaaaa...

Kram på dej
/Mija
2007-07-17

  Albert
Å... din födelsedag!
Tänk att du blev född!
och just den här dagen
17 juli

Grattis!
2007-07-17

  Paulina LH VIP
Så gulligt! :)
Grattis!
2007-07-17

  blanc
grattis på bemärkelsedagen! :)
2007-07-17

  Bjarne Nordbö
Underbart, ler hela jag. Och stor Grattiskram till dej.
2007-07-17

  Maria Zena Viklund
sött, o grattis på din dag!
kram
2007-07-17

  Madjori
Grattiskramar i massor!
2007-07-17

  prinscess VIP
ett stort grattis till dig
ha en bra dag
varm kram
2007-07-17

  devilsangel
GRATTIS!! vilken söööt text...

Så du är kräfta? Hm...Jag också!! På fredag är det min tur att fylla....hehe........
2007-07-17

  aftermath
grattis!!
vilken uppvaktning du fick..
2007-07-17

  ospray
ha ha
nog är det typisk ungar
2007-07-17

  Jer
\"Ha räran Äggnees,
på dennar, din dagis\"


@--->---->------------
@----->---->----------
@--->---->------------
2007-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes