Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är regn vind och vatten

Är det bara jag

eller finns det fler därute

som tycker att lugnet infinner sig först

när solen har gått ner

eller att dagarna

blir mindre stressiga

när solen lurar bakom tjocka molntäcken

Är det bara jag

som finner harmoni i det mörka

eller finns det fler

därute




Fri vers av Charly
Läst 396 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-17 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly