Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en berättelse om en sten

Stenen sjunker
Fridfullt och
med eftertryck
lämnar den oss
endast våra blickar
följer den när
den tränger
djupare och djupare
närmare botten
slutet
början
och jag tänker
att stenen är
jag
och vågorna som
omger mig
är suckarna från
min egen mun.
alla ord är överflödiga
nu
stopp
tyst snälla




Fri vers av fröken
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-17 12:38



Bookmark and Share


  inspiration.
fint. gillar verkligen början...
2007-07-28

  idontloveoyu
Oh, jättevacker text! Fint formulerat! :)
2007-07-17
  > Nästa text
< Föregående

fröken
fröken