Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fel

Jag tänker på fel saker. Hm. Fel saker.
Hur kan man tänka på fel saker? Fel saker FelFelFelFelFel saker.
Ibland
ser jag mig själv som en konstnär.
Typ
världens bästa konsnär.
(jag gillar mig själv. Och dig. Med. Också. Jag är ju ingen. Egoist.)
Jag har hört att min hjärna bearbetar.
Typ såhär
skrollar igenom varje händelseförlopp, succesivt och i drömmar.
Det kanske är så. För det känns som om jag tänker på helt
Fel saker.
Typ dig. och mig själv. men inte hon. eller han.
Traumatiska upplevelser kanske fungerar så. Man har ju läst om chocktillstånd.
Men det känns ändå inte aha. Mer som om inget betyder nogåt för
jag är en sten.




Fri vers av fröken
Läst 345 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-17 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken
fröken