Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Leda, tristess, brist på arbetsenergi och lust, drabbar oss ibland. Rätt ofta för mig numera....


Ockupation



Först kommer
tristessen smygande
lite lätt
trippar över golvet

Försöker skaka
den av mig
travar rastlöst
runt runt

Hjälper inte
och tristessen
tar djupare
tag om mig

Vrider om
kramar
häller ättika
i strupen

Släpper inte
taget om
förrän ledan
träder in

När ledan har intagit
sin boning
i
min

är jag
chanslöst
förlorad till
det svarta hålet




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2007-07-18 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP