Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan man säga vad som gör en annan person så speciell? Nej, men jag vill försöka ändå, eftersom jag inte kan visa det på annat sätt. Han finns inte längre här i \"vårt\" liv.


Då - och sedan

Vad var det hos dig som fick mig att aldrig kunna se åt någon annan
att jämföra alla med dig och se
att andra inte är

lika underbara
lika beundransvärda
lika storartade
lika lojala
lika kärleksfulla

som du för det var ju
därför jag blev så förlorat
kär i just dig


Du är den ojämförligt mest fantastiska man och människa jag träffat
Jag får leva med att du inte kommer tillbaks mer......


Du hade inte tyckt om att jag skulle sitta ensam och ledas ihjäl
jag som är en sådan social och pratglad själ


Om det råkar bli ett möte
med en annan man en dag
vill jag att du lovar att
det är okej
...... så lovar jag att berätta för dig





Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-17 14:13



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Hur innerligt och vackert som helst.
2007-07-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP