Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där vilda saker växer


:::


faller i feber
där drömmarna uteblir
men varje svettdroppe minns
likt lagrat i hud

hur det kändes

att känna


:::


på rad
nere i hamnen

längs koboltblåa förlista skuggor
som smälter mot gryningen

i horisonten

hörs skallen från hundarna
och skriken från de plågade

ett sista mynt

för att nå fram


:::


hon drar ett sista bloss
som jag passivt
suger på

det är allt jag får ikväll


:::


tusen ting blir tusen droppar
regnblandad sprit

genom kläder och trång hud

krymper

allt


:::


ett år faller

trehundrasextiofem grader närmre

elden som skär
i min själ

och sår


:::


dessa röda läppstiftstårar
längs din kind

blöder i onödan

för en hund som mig


:::


fotografiet

blir som en kyss
ifrån din hand

bilden blir skev
och skaver

bakom mina ögonlock


:::




Fri vers av Johannes
Läst 773 gånger
Publicerad 2007-07-17 14:50



Bookmark and Share


  Smultris
iiihhhhh, mi löv ju:):):)

tusen ting blir tusen droppar
regnblandad sprit

genom kläder och trång hud

krymper

allt


det här säger allt, det här andas öijer och dubbeltydighet... och jag kan inte annat än att avundas dina ord.

du är bäst.
2007-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes