Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del människor behöver ständiga bekräftelser.


Bekräftelse

På ständig
jakt
får inte ro
får inte nog
som
en missbrukare
måste
ha sin
drog
behöver somliga
få ständiga
bekräftelser
blir
aldrig aldrig
nöjda
i den
beroendeframkallade
bekräftelsesjukan
om
omgivningen
tröttnar

byts den ut
men inte jakten
aldrig den.....





Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 158 gånger
Publicerad 2007-07-21 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP