Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tanke


Tankar om skilsmässan

Det har gått ett par år nu sedan ni skilde er.  Ni skötte allting så bra och tack vare pappa så tog det inte så lång tid innan vi kunde umgås alla som en familj igen. Det gjorde saker och ting lättare.

Vi fortsatte att fira födelsedagar och helgdagar tillsammans och det fick jag höra från andra att det var ovanligt. Det gjorde mig glad. Ni skötte det bra.

Idag umgicks jag och min äldre bror med vår min mamma.

Min pappa ringde och bjöd oss på grillning.

Hrmmm

Svårt att veta om vår mamma också räknades in.

Vi

Jag och min mamma tyckte kanske inte att det var så lägligt.

Min bror tyckte att det var en självklarhet att hon skulle hänga på.

Jag orkade inte att diskutera.

Det slutade med att min mamma gick hem till sitt.

Idag kändes det för allra första gången,

eller i alla fall på länge

att ni är skilda

och det gjorde mig lite ledsen...




Övriga genrer av Charly
Läst 464 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-17 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly