Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det stora blå

 

 

Fångar en tanke

flyende i vinden

Den 

Viskar om känslor

Och 

den glädje livet kan

ge

 

Sitter på en klippa

vid havets kant 

Håller ett

symboliskt

löv

 

Det som står för allt som varit...

 

Släpper så lövet

ut i havets vågor

Låter det dras iväg

 

Dags att hemåt gå

till det liv som nu är nytt

 

Lämnar det förflutna

där det bäst hör hemma

På havets botten

i det stora blå

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 331 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-17 19:45



Bookmark and Share


  aftermath
fint
lite meditativt
2007-07-18

  Nikolai Jungsin VIP
njutbart och avslappnande
2007-07-17

    Lindizz
mycket fint skrivet, känner ett lugn över detta, avslut o ny början på nått fint...bra symboliskt.
2007-07-17

  thyra
Ett avslut, en ny början! Gillar det sista om att lämna allt i det stora blå. Bilden harmonierar fint!
2007-07-17
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen