Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag smeker dig när du sover

ibland
på natten
när du ligger och sover sött
funderar jag på
om jag skulle peta kråkor
och smeta dem i ditt hår








Fri vers av Din Mormor
Läst 2190 gånger och applåderad av 39 personer
Utvald text
Publicerad 2007-07-18 10:58



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Ha ha.. va elaaaakkt!

men skönt skriven..

;)
2008-11-19

  Eva Langrath VIP
Bra fångat om livets paradox där bäde kärlek och ilska finns.

Eva
2008-10-05

  fågel grå
Underbar !
2008-08-04

  AnnaMy
om man sover ihop gillar man personen, och personer man gillar vill man väll inte smeta snorkårkor på? liten rolig text men hade varit kul att utveckla :D
2008-06-18

  Jean-Michel Orblin
haHa
2008-06-16

  Elin Katten Lo VIP
Hahahha, du är sjuk i huvudet! Fan vilken underbar dikt! Jag älskar den!

Innehåll: 5
Känsla: 5
Form: 5
Helhet: 5
Bildspråk: 5

Du rockar!
2008-06-12

  Quasimodo
Lite avig och kärv men med ett smil !!!
2008-06-12

    Mattias LTC
Usch! Inte riktigt värd att utnämnas till Redaktionens val men inte heller dålig.
2008-04-17

  Zara VIP
hahaha! skön!
2007-12-02

    mellanmjölk
Helt sjuk och lite äckligtäcklig, men suverän!
2007-11-20

    crapcat
haha
äckligt
2007-10-19

  Tiili
ååh, haha, jag älskar den här! ^^
2007-10-09

  Obnoxious
ha ha ha! Den var oväntad! :D
Underbart!
2007-10-08

    bopp
hahaha, vilken kärleksdikt! jag älskar den. haha.
2007-09-25

  madinsane
snacka om befriande!!!
den satt exakt där den skulle!
2007-09-25

  systra
Oh shit!! Hoppas jag aldrig spriner på dig...;-) hihi!
Kul!
2007-09-24

  Inkarasilas
Åhå fyj fan, ahahahaha!!
2007-09-24

    BetweenTheLines
haha-humor!
2007-09-24

  Statistiska Centralbyrån
den här är helt fantastiskt rolig. rubriken ger såna romantiska förväntningar.
2007-09-17

  thyme
haha, good! yeah.
2007-08-27

  stronza
Wow, här var det chockeffekt ordentligt. ska nog hålla koll på dig.
2007-08-12

  rockpuppy
Haha, det bästa jag har hört på hela dagen! Underbart!
2007-07-21

  K*
hoho

klart sinnessjukt :D
2007-07-20

    bedragare
fint! applåd.
2007-07-20

  wayward - taiga
hehe!

humor
2007-07-20

  Catrin
Vilket underbart avslut på denna från början så gulliga historia.
2007-07-20

  Jessi
Mohahahahah, sådan söt överskrift och sen en riktig käftsmäll! *skrattar högt och applåderar*
2007-07-20

  AneLa
HAHAHA ! härligt .
2007-07-20

  Eline.P
Härligt skrivet! Hoppar till vid slutorden...och dikten lägger sig på plats efter en stund :) Bravo
2007-07-18

  ÅsaLena
:). Har läst två av dina dikter idag. I båda studsar jag liksom till av de oväntade vändningarna. Bra skrivet av något oförutsägbar mormor....
2007-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Din Mormor