Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man måste släppa kontrollen ibland. Men det finns faror som lurar....hela tiden.


Gardering


Som en
simmande
med förbrukad
energi
ser en
flotte och
vill dit
för att vila
förstår att
den är längre
bort än synen
når inte fram
Som en
cyklist
efter trötta
uppförsbackar
vill sitta en stund
i dikeskanten
som inte
finns
och när
orienteraren
tappade sin
karta och
den fladdrade
iväg i
vinden
kom han fel
hela tiden fel

Simmaren
borde vetat
hur långt han orkar
Cyklisten borde inte
cykla med den farten
Orienteraren
ska ha sin karta
i ett snöre
om sin hals
för livet
är inte
ofarligt














Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 178 gånger
Publicerad 2007-07-18 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP