Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försöker ibland tänka tanken att flytta....försöker verkligen. Men borta bra och hemma bäst gäller än så länge.


Komma hem


Är trött
på mitt bo
vill börja om
hitta nytt

letar........

både nära
och långt
långt bort

letar........

när
jag
kommer
hem
vill jag
inte
leta
mer

....... fast jag vill




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2007-07-18 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP