Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar kring människor i missbruk.


SKAMVRÅN

Det är trångt i skamvrån
många solar har förlurat sin glans,

tappat innebörden av självrespekt,
glömt stolthetens betydelse.

Brännmärkta i huvudet
med skam och vanartighet.

I vrån härskar kung,
Självförakt.

styr drottningen initiativlöshet.

FÖRÄNDRING!!!

Mot alla odds

Triumferar

Hårt arbete,
mötet med människor,
livet, kärleken,
vardagen.

Och insikten
att
lyfta i motvind




Fri vers av Syrak
Läst 470 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-18 19:20



Bookmark and Share


    Bögen
Fin dikt där skamvrån blir en fin bild av hur livet kan te sig. Den goda insikten i slutet om att lyfter gör man i motvind...
Med lite filande på bestämda/obestämda former o dyl kan den bli ännu bättre flyt och helhet...
2007-07-18

  Annika Gustafsson
en rysning av välbehag på min arm...det är många saker att inse och att lyfta i motvind är nog något man lär sig. *ler
2007-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Syrak