Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man behöver släppa taget ibland. Ingen enkel process....


Släppa taget



Jag ska
sluta bry mig
om
att de räknat
bort
mig

och inte glömma

att det
inte
berodde

mig

men om de återkommer

en dag
blir de
inte
utkörda




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-18 19:51



Bookmark and Share


    Bim
..ödmjukt slut,fint.Hälsn.Bim
2007-07-18

    Fredrick
:) jag gillade denna
2007-07-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP