Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var sitter punkten? Livet är inget rakt streck mellan två punkter.


Sätta punkt


Vet nu
att
punkten
kommit
närmare

Vet nu
att
punkten
är
välkommen

Vet nu
att
punkten
är
nödvändig

Vet nu
att
det snart
är
dags




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 199 gånger
Publicerad 2007-07-18 19:54



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Gott! Du SATT inte punkt!
2007-07-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP