Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smaka!

lika salt som min kärlek
smakar tårarna

jag aldrig förstått poängen
med att krydda extra

väluppfostrat
äter jag det som blir serverat
som det är

som det är



lika sött som din kärlek
smakar kyssen

jag har aldrig förstått poängen
med extra sötma

väldresserat
äter jag det som bjuds
det jag får

det jag får




Fri vers av Labra lege
Läst 531 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-07-18 20:33



Bookmark and Share


    Nattviol
ja! mycket trevlig läsning!
om salt och sött
och väldresserade
personer...
och avsluten, som ett
eko
eko
=o)
2007-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Labra lege
Labra lege