Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Japp, kärleken kan verkligen uträtta mirakel


Vidunderligt underverk

 

 

I denna stund

När känslan av utmattning

förlamar

Fångar en känsla

från ett ögonblick

 

~som bara är mitt~

 

Omfamnar känslan

av total hängivenhet

Den som kommer räcka

en hel evighet

 

En vidunderlig emotionell resa

Sopar förvisso inte  bort

tröttheten

Men den lyser upp dagen

och förlamningen tappar sitt grepp

 

Himlen som nyss var grå

förvandlas till klaraste blå

Och det min kära.....

är helt och hållet ditt verk 




Fri vers av nettizen
Läst 343 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-18 20:41



Bookmark and Share


  issac.a.m
Vackert..
2007-07-19

  Ronny Berk
den känslomässiga resan du väl beskriver... erfarenhetens känslor... ja...
2007-07-18

    Maria Malm
Kärlekens lyskraft..
2007-07-18
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen