Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semesterlängtan

Min dröm just nu

En önskan att åka bort

Långt bort från Sverige

Miljöombyte

Rensning av hjärnan

Tillsammans med dig




Fri vers av Charly
Läst 533 gånger
Publicerad 2007-07-18 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly