Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick det här nyss från System Control Center


Level 3



Op. Manager:
  
Läget är kritiskt ! Vi saknar folk både i hjärnbarken och i de bägge frontloberna. Vi går på knäna, alla har jobbat i flera dagar och är nästan helt slut. Dessutom kommer det in larmrapporter från hjärtat. De har problem med syre och puls och sedan går lite för mycket blod till ett annat ställe, hela tiden. Drömcentrum är nära kollaps, de behöver fler resurser, Nu !
Arkivet hinner inte med och har nästan rört ihop allting.
Alla våra näringssensorer visa låga värden och vi har nått Alert level 3 på livuppehållande funktioner.
Prognosen är ett Partial Shutdown om cirka 48 timmar. 
Vi förbereder en återstart 20:30 på fredag.
Vi är underbemannade redan nu. Har du fler resurser att skicka?

Event Manager:
Vad är det som händer ? Vi är inte förberedda för detta. Vi hinner inte med alla larm, och nu börjar Logikcentra 1A och 2C att ställa frågor mitt i allting. Frekventa larm från audiocentralen stör oss hela tiden samtidigt som lilla hjärnan leverar bilder som inte stämmer med signaler från öga 1 och 2.

Sys Ctrl:
Vi fixar inte det här!  System Control Center Entering Survival Mode.




Övriga genrer av Lany
Läst 567 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-18 21:18



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Mycket underhållande läsning
Den ger mycket utrymme för egna tankar.

Eftertanke
2007-09-09

  Bjarne Nordbö
Garvar brett innan sänggående. Gött.
2007-08-22

  Agnes
Den här är bara så underbart roligt....!
2007-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Lany
Lany